Annonsørinnhold

Slik får du «nytt» kjøkken med 3 smarte grep

Publisert
8. juni 2017

Trenger kjøkkenet ditt en oppgradering?

– Et hvert kjøkken skal oppfylle dine ønsker og mål, sier Tonje Østerby Bruem,

Sammen med sin mor, Inger Marie Østerby, eier og driver Tonje Bærums eldste kjøkkenbutikk. Østerby Kjøkkenstudio ligger i Aamodtgården, midt i Sandvika sentrum.

Å kjøpe et helt nytt kjøkken er en kostbar investering man gjør et par ganger i livet. Det er mange valg å ta: fra plantegning og funksjon, til skapfronter og knotter. Et kjøkken som virker funksjonelt og fint i dag, fungerer kanskje ikke like godt om 10 år.

Hos Østerby Kjøkkenstudio får du hjelp og veiledning til å ta de riktige beslutningene, slik at kjøkkenet ditt får et langt liv.

Dersom du likevel skulle ønske deg en oppgradering, har Tonje 3 gode råd. Ett «nytt» kjøkken trenger ikke koste en formue.

 

1. Benkeplaten

Bytt ut benkeplaten din. Hos Østerby Kjøkkenstudio finner du benkeplater i laminat, tre, corian, kompositt og et stort utvalg steinplater.

 

2. kum og blandebatteri

En ny kum og et nytt blandebatteri gir kjøkkenet ditt et nytt utrykk. Vær dristig å velg en kum i en ny farger, eller bytt ut blandebatteriet i en moderne variant.

 

3. knotter og håndtak

Hos Østerby Kjøkkenstudio står det utstilt et stort utvalg knotter og håndtak til skuffer og skap. Fra håndtak i lær til krom med «bling».

Huseby kjøkken, Østerby Kjøkken

3 GREP: Men en enkel oppgradering fremstår kjøkkenet ditt som nytt.

 

FRA SNEKKERVERKSTEDET

I 1940 startet Tonjes farfar, Johan Østerby, snekkerverksted i Lommedalen der produksjonen besto i å lage møbler og bygge hus.

I 1968 overtok Inger og Jan Østerby familiebedriften, med et ønske om å videreutvikle håndverksarven. Valget falt på kjøkkenbransjen, og Huseby kjøkken. I Huseby fant Inger og Jan sine egne verdier og forventning til kvalitet. Hos Huseby ble hvert enkelt kjøkkenelement finpusset for hånd og nøye kontrollert. Miljøet og materialene er i hel-norsk tradisjon.

Østerby Kjøkkenstudio har mer enn 40 års erfaring med Huseby kjøkken, og forhandler kun dette.

– Vi jobber sammen med et team av snekkere, rørleggere og elektriker. Vi har ikke så mange leverandører, men de vi har er sterke merkevarer som deler vår holdning til kvalitet og service, sier Tonje.

 

smarte løsninger

– Vi synes det er en fordel å ikke ligge på et stort senter, sier Tonje og nikker til et eldre ektepar som kommer inn i butikken.

– Et øyeblikk, bare.

Hilde Christine Njølstad hilser, og viser paret rundt i butikken. Det eldre paret har fått anbefalt Østerby Kjøkkenstudio av datteren som nettopp har bestilt nytt kjøkken hos Tonje.

– Her driver vi i god gammeldags stil hvor service står høyt i fokus. Vi har alltid tid. Alle som handler hos oss trekker frem den hyggelige atmosfæren i butikken, fortsetter Tonje.

– Se her, sier Tonje og drar ut en skuff.

Skuffen har hun fylt med tom emballasje, som illustrerer hvor fort man fyller opp store skuffer som ser enorme ut, uten noe i.

Selv om butikken er liten, rommer den mange smarte løsninger til ditt kjøkken.

Huseby kjøkken, Østerby kjøkken

TA DEG TID:  Å kjøpe nytt kjøkken er en kostbar investering man gjør et par ganger i livet.

Østerby Kjøkkenstudio, Rådmann Halmrasts vei 18, 1337 Sandvika, Tlf.: 67 55 02 80