Annonsørinnhold

Disse fargene skal interiøret ha

Publisert
7. juni 2017

Få hjelp til interiøret.

Mens den grålige paletten faser ut, er farger for alvor på vei tilbake i interiøret. Grønne nyanser vil vi se mer av fremover, mens ekspertene mener at blått er en supertrend som vil vare lenge. Vi ser også en del rosa toner og varmere farger er på fremmarsj.

Med den nye tendensen kommer også ditt behov for å fornye hjemmet. Det betyr ikke nødvendigvis full oppgradering, små grep kan gjøre stor forskjell.

Italian house

FÅ HJELP MED INTERIØRET: Total løsning, integrering i et etablert miljø eller bare et lite løft. FOTO: PETTER SØRNÆS

Interiørarkitekt Nina Asperud hos Italian House gir deg tre gode råd til hvordan du tenke nytt.

 

TOTAL LØSNING

– Hvordan bor du? Sannsynligvis ikke likt som noen annen. Hvis du har behov for en totalløsning gjør vi en behovsanalyse som tar hensyn til nettopp dette. Vi kan gi deg planløsning, fargeforslag til vegger, mate-rialvalg, stoffer og møbler.

Interiøret skal reflektere deg, ditt bruk og din livsstil. Vi kan også formidle møbeltapetserer og søm, sier Nina.

 

INTEGRERING I ETABLERT MILJØ

– Har du et fint miljø du allerede er fornøyd med,

men ønsker å integrere et nytt møbel? Det er viktig at det nye møbelet passer inn i miljøet og bygger videre på din personlige stil. Et hjemmebesøk kan være nødvendig, foreslår Nina.

 

Italian house, sofa

HVORDAN BOR DU?: Interiøret skal reflek-tere deg og din livsstil. FOTO: PETTER SØRNÆS

DET LILLE LØFTET

– Trenger rommet bare et lite løft? En enkel måte å gjøre det på, er å bytte ut putene dine. Store for-andringer skjer ved enkle grep, som nye gardiner, et nytt gulvteppe eller ved å male en vegg. Hos Italian House finnes et bredt sortiment accessoirer som kler ditt nye rom.

– Vi hjelper deg, uansett om du har behov for total løsning, integrering i et etablert miljø eller bare det lille løftet, avslutter Nina smilende.

Italian House, Grini Næringspark 2, 1361 Østerås, Tlf.: 67 87 00 00